Η ιαπωνική πλευρά δεν πρέπει να ξεκινά την απαλλαγή της θάλασσας χωρίς εξουσιοδότηση! Υπουργείο Εξωτερικών

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:45:24  Hits: 37
13 Απριλίου 13, η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε να διαθέσει τα πυρηνικά λύματα από το ατύχημα πυρηνικής ενέργειας της Fukushima από την εκκένωση των ωκεανών.

as ένας στενός γείτονας και ο ενδιαφερόμενος φορείς της Ιαπωνίας, η Κίνα εκφράζει τη σοβαρή ανησυχία για αυτό.

The fukushima πυρηνικό ατύχημα είναι Ένα από τα πιο σοβαρά πυρηνικά ατυχήματα στον κόσμο, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση μιας μεγάλης ποσότητας ραδιενεργών υλικών και είχε βαθιά επίδραση στο θαλάσσιο περιβάλλον, την ασφάλεια των τροφίμων και την ανθρώπινη υγεία.

1η έκθεση αξιολόγησης του εμπειρογνώμονα του ΔΟΑΕ Η ομάδα επισημαίνει σαφώς ότι εάν το τρίτιο-containing λυμάτων από το πυρηνικό σταθμό της Fukushima εκκενώνεται στον ωκεανό, θα έχει αντίκτυπο στο θαλάσσιο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία των γύρω χωρών. Ταυτόχρονα, τα υφιστάμενα επεξεργασμένα λύματα εξακολουθούν να περιέχουν άλλα ραδιονουκλίδια και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία καθαρισμού.-&#

η έκθεση της επιστημονικής επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την ακτινοβολία της ατομικής ενέργειας πιστεύει επίσης ότι ο αντίκτυπος των πυρηνικών λύσεων από την πυρηνική πυρηνική ενέργεια της Φουκουσίμα Το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στο θαλάσσιο οικολογικό περιβάλλον πρέπει να παρακολουθείται συνεχώς και να παρατηρείται.

The γερμανική υπηρεσία έρευνας της θαλάσσιας επιστήμης επεσήμανε ότι η ακτή της Φουκουσίμα έχει το ισχυρότερο ωκεάνιο ρεύμα στον κόσμο, από την ημερομηνία της απαλλαγής εντός 57 ημερών, το Το ραδιενεργό υλικό θα εξαπλωθεί σε περισσότερο από το ήμισυ του Ειρηνικού Ωκεανού, 10 χρόνια αργότερα εξαπλωθεί στα παγκόσμια ύδατα.&greenpeace πυρηνικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι η περιεκτικότητα σε άνθρακα#14, τα πυρηνικά λύματα θα παραμείνουν επικίνδυνα για χιλιάδες των ετών και μπορεί να προκαλέσει γενετική βλάβη.

-


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ' Στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, χωρίς διαβούλευση με τις γύρω χώρες και τη διεθνή κοινότητα να αποφασίσουν πλήρως με τη διάθεση της θάλασσας των πυρηνικών λύσεων στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα, είναι εξαιρετικά ανεύθυνο, θα βλάψει σοβαρά τη διεθνή δημόσια ασφάλεια και το περιβάλλον Χώρες οι άνθρωποι \\n \\n39 είναι ζωτικά συμφέροντα. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nThe της θάλασσας είναι η κοινή ιδιοκτησία της ανθρωπότητας. \\n \\n \\n \\nThe διάθεση του πυρηνικού Το απόβλητο από το ατύχημα της Φουκουσίμα δεν αποτελεί εγχώριο ζήτημα στην Ιαπωνία. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ' τους δικούς του ανθρώπους. \\n \\nre \\neξαμίνη τη διάθεση των πυρηνικών λύσεων από το πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα και απέχουν από την έναρξη της απόρριψης πυρηνικών λύσεων στη θάλασσα χωρίς άδεια πριν από την πλήρη διαβούλευση Η συμφωνία αυτή επιτυγχάνεται με όλες τις ενδιαφερόμενες χώρες και τον ΔΟΑΕ. \\n \\n \\nchina θα συνεχίσει να ακολουθεί στενά την ανάπτυξη της κατάστασης μαζί με τη διεθνή κοινότητα και διατηρεί το δικαίωμα να κάνει περαιτέρω απάντηση. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Η ιαπωνική κυβέρν...

Επόμενο: Μετά από 10 χρόνια ...