Η ιαπωνική κυβέρνηση βασικά αποφάσισε να απελευθερώσει μολυσμένο νερό από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα στη θάλασσα

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:44:56  Hits: 25

Η ιαπωνική κυβέρνηση στις 9 Απριλίου βασικά αποφάσισε να απελευθερώσει το μολυσμένο νερό από το πυρηνικό εργοστάσιο Fukushima Daiichi στη θάλασσα, Jiji Press ανέφερε.Η ιαπωνική κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 13 Απριλίου για να κάνει μια επίσημη απόφαση.Η ιαπωνική κοινή γνώμη εδώ πιστεύει ότι η κίνηση αυτή είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει την αντίδραση των ιαπωνικών αλιέων και τη διεθνή κοινότητα.

"There υπήρξε καμία αλλαγή στην αντιπολίτευση"για την απελευθέρωση του μολυσμένου νερού από το εργοστάσιο Fukushima Daiichi στη θάλασσα, Hiroshi Kishi, πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αλιείας, δήλωσε στις 7 Απριλίου, επαναλαμβάνοντας την αντίθεσή του με την ιαπωνική κυβέρνηση'? s ιδέα για την απελευθέρωση του μολυσμένου νερού στη θάλασσαin 2015. , TEPCO έδωσε γραπτή εγγύηση για την Ιαπωνία'?. s Εθνική Ένωση Αλιεία ότι θα"Not νερού απελευθέρωση στον ωκεανό εύκολα"

More από 10 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία, το πρόβλημα των πυρηνικών λυμάτων διάθεσης r emains άλυτο.τοΤελευταίος πτώση, η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε να απελευθερώσει το μολυσμένο νερό από το εργοστάσιο της Φουκουσίμα στη θάλασσα, αλλά το βάζουμε σε αναμονή λόγω της ισχυρής αντιπολίτευσης και για άλλους λόγους.Japanese ανάλυση των μέσων ενημέρωσης, δήλωσε ότι η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε να εκπληρώσει την πυρηνική νερό, ο λόγος μπορεί να είναι ότι οι δεξαμενές αποθήκευσης πυρηνικού σταθμού Fukushima Daiichi πρόκειται να επιτευχθεί η μέγιστη χωρητικότητα.Tepco τώρα προσθήκη 140 τόνους"treated νερού"a ημέρα, η Yomiuri Shimbun αναφέρονται, και εκτιμά ότι θα φτάσει το ανώτατο όριο των 1.370.000 τόνων δεξαμενές αποθήκευσης έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

"Πρόκειται για να μην τεθεί σε αναμονή για πάρα πολύ καιρό,"Suga είπε διάθεσης των πυρηνικών αποβλήτων κατά τη διάρκεια της άμυνας στο κοινοβούλιο το Μάρτιο.A πορεία δράσης θα οριστικοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω."Kyodo πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κινηθεί προς το νωρίτερο 13 Απρ να πραγματοποιήσει συνάντηση των αρμοδίων υπουργών του υπουργικού συμβουλίου προς την κατεύθυνση των προσαρμογών .Tanks κρατώντας το μολυσμένοnu καθαρό νερό θα μπορούσε να φθάσει το πλήρες δυναμικό τους ήδη από το επόμενο καλοκαίρι.Although η κυβέρνηση συζητά απελευθερώνουμε στην θάλασσα, υπάρχει έντονη αντίθεση από τους αλιείς, οι οποίοι φοβούνται αμαυρώνει την εικόνα τους.in Suga και Kishiro'? s συνάντηση, αν θα πάρει Kishiro'?. s κατανόηση είναι το επίκεντροDepending σχετικά με την έκβαση της συνάντησης, το χρονοδιάγραμμα των σχετικών υπουργούς'? συναντήσεις μπορεί να είναι ωραία-tuned.

Have Ιάπωνες επιστήμονες επεσήμανε ότι η Φουκουσίμα γύρω στον ωκεανό, δεν είναι μόνο για την επιβίωση των τοπικών αλιευτικών πεδίων ψαράδες, είναι επίσης μέρος της παγκόσμιας και του Ειρηνικού Ωκεανού, πυρηνικά απόβλητα που απορρίπτονται στον ωκεανό θα επηρεάσει την παγκόσμια μεταναστευτικά ψάρια, αλιεία, την ανθρώπινη υγεία, την οικολογική ασφάλεια και άλλες πτυχές, έτσι ώστε αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο για την Ιαπωνία'? s εσωτερικά προβλήματα,Πρόκειται για ένα διεθνές θέμα που αφορά την παγκόσμια θαλάσσια οικολογία και περιβαλλοντικής ασφάλειας.

Earlier, ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι η Tokyo Electric Power Company ανέφερε ότι δεν υπάρχει γη για την κατασκευή νέων δεξαμενών αποθήκευσης, αλλά το πυρηνικό εργοστάσιο Fukushima Daiichi γύρω από ένα μεγάλο αριθμό υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας και κατοικήσιμες περιοχές, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για νέες εγκαταστάσεις αποθήκευσης.According στην Επιτροπή πυρηνικής Πολιτών,"Large δεξαμενές αποθήκευσης για την αποθήκευση στην ξηρά"ή"concrete θεραπεία με κονίαμα"είναι οι καλύτεροι τρόποι για να λύσει το πρόβλημα των πυρηνικών αποβλήτων νερού υπό η σημερινή τεχνολογία, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει ότι το νερό πυρηνικά απόβλητα αποθηκεύονται σωστά στην ξηρά.


Προηγούμενος: Η κρατική διοίκησ...

Επόμενο: Η ιαπωνική πλευρά ...